diumenge, 23 de gener del 2011

ESTUDI DE LES NOVES AMISTATS AL INSTITUT!

En el moment que els nois de sisè passen a l'institut poden variar molt les notes, depenent de les noves amistats que hi facis.. Amb les amistat es pot veure els èxits o problemes acadèmics.
Un estudi Nord-americà diu que es millor els amics socialment actius (que siguin divertits) i que sapiguem respectar les normes. Els investigadors van dir que els nois i les nenes amb els amics socialment actius i respectuosos amb les normes, treballen millor i rendeixen més en els estudis. Però si tens amics amb problemes i mal comportament, Atenció! podreu acabar com ells!
Aquells resultats van ser obtinguts a partir de la mostra de 1.278 estudiants adolescents, el 55% nenes a les que li van demanar que nombressin 3 dels seus millors amics, per a assolir , els investigadors van analitzar el seu comportament i els seus expedients acadèmics dels participants del estudi i dels amics seleccionats.
Que opineu vosaltres? Teniu les coses més o menys clares per anar al institut? Que farieu?
Jo crec que tindríem de tindre una mica de consciencia encara que sigui molt temptador, tindríem de mirar a la gent que acaba en la universitat amb molt bones carreres... i després mirar la gent que acaba suspesos, asseguts en un banc sense saber que fer..
Sandra R.
23/1/11

2 comentaris:

Rosa Soler ha dit...

Sandra, està bé que et plantegis certes coses però no tothom ha d'anar a la universitat. Has de formar-te en allò que t'agrada, el millor que puguis, però tot no passa per la universitat.
Tampoc és garantia de res, anar a la universitat, si no treballes altres aspectes de la teva vida. La vida, és el resultat de moooolts factors. TOTS impliquen esforç, això si.
Rosa

Anònim ha dit...

Sandra tens raò ens em d'ajuntar amb la gent que està per la feina que és simpatic...
No amb la gent que l'esigual la feina...

Mia
La Mola