dissabte, 25 de maig del 2013

ALARMA AL REGNE UNIT PER L'ASSESINAT A PUNYALADES A UN SOLDAT


Un home ha mort i dos han resultat ferits aquest dimecres després d'un atac amb un matxet a Londres, segons sembla contra un soldat, que el Govern britànic no exclou que tingui alguna motivació terrorista, segons ha informat la cadena britànica BBC.Segons els mitjans britànics, dos homes s'han abraonat sobre un soldat i l'han apunyalat de mort al crit d'"Al·là és gran" al barri de Woolwich (sud-est de Londres). La policia ha disparat contra els dos agressors, que han estat ferits.
La ministra d'Interior britànica, Theresa May, ha convocat una reunió del comitè d'emergència Cobra per a aquesta tarda per un incident que ha qualificat de "bàrbar", mentre l'alcalde de Londres, Boris Johnson, l'ha qualificat de "malaltís acte de violència".


MOTIVACIÓ TERRORISTA

Fonts del Govern britànic citades per la BBC han indicat que no es descarta que hi hagi alguna motivació terrorista en l'atac, si bé la policia no ha confirmat aquest punt de moment.
"La policia ha disparat sobre dos homes que, segons els informes que tenim en aquest moment, anaven armats", ha explicat en una compareixença pública l'oficial de Scotland Yard Simon Letchford.
El portaveu de la policia de Londres ha explicat que el telèfon d'emergències ha rebut una trucada a les 13.20 hores per informar d'un atac en un carrer de Woolwich, on els agents han trobat l'home mort.
"En aquest moment no puc proporcionar més informació sobre aquest home", ha apuntat Letchoford, que ha explicat que les dues persones que han rebut els trets de la policia han estat traslladades a dos hospitals de Londres.

"PREOCUPACIÓ DELS HABITANTS"

El comandant de la policia ha assenyalat que l'"incident pot causar preocupació a la comunitat" i ha demanat evitar "especulacions innecessàries" sobre la naturalesa de l'atac.
Letchford ha afirmat que la policia investiga ara les circumstàncies en què s'ha produït l'atac inicial, així com les que han portat la policia a disparar.

US DEIXO EL ENLLAÇ PERQUE MIREU EL VIDEO :   VIDEO
NOM: JUDIT


4 comentaris:

gerardmasana ha dit...

aixo no esta redactat

gerardmasana ha dit...

aixo no esta redactat

Unknown ha dit...

cual es la data???????:-)

Unknown ha dit...

cual es la data???????:-)