dilluns, 13 de maig del 2013

L’Escolania de Montserrat clou el cicle de concerts solidaris el dissabte 18 a la Basílica de Santa Maria

alt
La esglesia de Santa Maria de Vilafranca acollirà el divendres de la setmana vinent, 17 de maig, a les 21:00hores, l’actuació musical de l’Escolania de Montserrat, dirigida per Bernat Vivancos, amb Mercè Sanchís al piano. Es tracta del darrer concert del Cicle de Concerts Solidaris 2013 de l’Obra Social de Caixa Penedès.
El concert es dividirà en dues parts. A la primera part, l’Escolania interpretarà diverses peces de l’alemany Félix Mendelssohn (1809-1847): el seu Laudate Pueri, Hymn of Praise i el respons Surrexit pastor bonus. A la segona part, l’Escolania cantarà diverses cançons, obres de compositors catalans, tals com Goigs a Nostra Senyora de Montserrat, Nigra Sum, o El cant dels ocells.

El Cicle de Concerts Solidaris 2013 de l’Obra Social ha triat a Vilafranca durant el primer semestre de l’any artistes i grups tan coneguts i destacats com Gerard Quintana i Jordi Batiste, Elena Gadel, l’Orquestra Filarmònica d’Astana o el cor londinenc The London Community Gospel Choir. Tots ells han ofert actuacions a benefici de diverses entitats assistencials de Vilafranca i comarca.




Nom: Foix Morgades
Font: 3 de vuit
Data: 17/5/13